A A A K K K
для людей із порушенням зору
Одеська районна рада
Одеська область

День Визирської сільської громади

Дата: 03.07.2021 21:15
Кількість переглядів: 977

Сьогодні у Визирці вперше святкують День громади. Голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко взяв участь в урочистих заходах. Святкування було дуже тематичним та мало назву «Турне до Європи». Усіх гостей Визирка гостинно зустріла смаколиками, приготованих за рецептами різних країн світу: Франції, Італії, Німеччини, Іспанії та, звісно, нашими національними українськими стравами.

"Назва села Визирка походить від слова «визир», яке згадується в історичних довідках за 1644 рік. В перекладі з турецької мови це слово означає «князь» та «боярин». Тож мені дуже хочеться побажати, щоб місцеві жителі завжди відчували себе Бояринами в житті та Князями в рідній громаді. Зі святом!" - привітав жителів села Визирка голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

Cправжньою окрасою свята стали талановиті виступи вокальних та танцювальних колективів. До речі, у Визирці працює дитячий вокально-духовий оркестр з його незамінним керівником (заслуженим працівником Культури України) Степаном Скочипцем. 49 років він прославляє Визирку на всю Україну. Тож визирчани по праву пишаються здобутками цього музичного колективу, котрий є переможцем обласних, республіканських та Всеукраїнського конкурсів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора