A A A K K K
для людей із порушенням зору
Одеська районна рада
Одеська область

Новини

Депутатська фракція «Опозиційна платформа – За життя» в Одеській районній раді зупинила свою діяльність

Інформуємо, що 25 березня 2022 року на ім’я голови районної ради Віталія Барвіненка надійшла заява від депутатської фракції «Опозиційна платформа – За життя» в Одеській районній раді про зупинення діяльності даної фракцій в повному складі.  

20:22 25.03.2022

Вітання голови Одеської районної ради Віталія БАРВІНЕНКА з Днем Захисника України

14 жовтня водночас з Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва ми відзначаємо День Захисників України та шануємо тих, хто боронить кордони нашої держави.  Шановні наші Захисники та Захисниці!  Щиро дякую Вам за спокій мирних жителів, за любов та відданість своїй країні. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці оберігає Вас від біди. Мирного блакитного неба, незламного здоров'я, сил та наснаги у благородній справі захисту Батьківщини. З Днем мужності та відваги!  Схиляю голову в хвилині мовчання та в пошані перед світлою пам'яттю всіх Героїв, які загинули, захищаючи кордони рідної землі. З величезною повагою, голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

10:56 14.10.2021

Вітання голові Одеської райдержадміністрації

Щиро вітаємо голову Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука з днем народження! Вся згуртована команда Одеської районної ради бажає імениннику міцного та незламного здоров'я, особистого щастя та родинного затишку, а в роботі - високих перспектив, завжди залишатися в високопоставленому чині та шанованому положенні, плідної та успішної діяльності. З днем народження!

15:50 05.10.2021

Інформація про участь у засіданні колегії ОДА голови Одеської районної ради Віталія Барвіненка

          Віталій Барвіненко взяв участь у засіданні колегії ОДА під головуванням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького. На засіданні були присутні всі голови громад Одеської області, керівництво районних державних адміністрацій та районних рад. Проблема забруднення повітря - одне з стратегічних питань, яке обговорили на колегії.           "Це одна з найгостріших екологічних проблем, зумовлених посиленням техногенного впливу. Концентрації вихлопних газів в повітрі в великих містах іноді сягають критичних значень. І це причини передчасних смертей, серцево-судинних захворювань і навіть рак легень. Ви же розумієте, що їхати до лікарні по хорошій дорозі в кареті швидкої з ураженням дихальних шляхів, але лише в один бік - не найкращий варіант. Мені здається, що жити  здоровим і не хворіти - це важливіше. Я збираюся звертатися до Кабінету міністрів з проханням уніфікувати усі станції моніторингу якості повітря і забезпечувати їх безперебійну ефективну роботу і підтримання в справному стані споруд та апаратури для очищення викидів." - голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

14:40 05.10.2021

Співчуття з приводу смерті старости села Градениці Анатолія Анатолійовича Гритенка

На 66-му році зупинилося серце старости села Градениці Анатолія Анатолійовича Гритенка. Його життя обірвалося через ускладнення від COVID-19.  Мені пощастило знати Анатолія Гритенка особисто. Кілька тижнів тому я був запрошений на урочистості з нагоди відзначення 231-ї річниці села Градениці і коли казав про неймовірну згуртовану команду, яка під керівництвом старости села працює на впевнений розвиток громади, й гадки не мав, що незабаром прийде чорна звістка. Смерть - це завжди боляче, в неї не хочеться вірити... Анатолій Гритенко був чудовим керівником та політичним діячем. 23 роки поспіль, з 1994 по 2017-й, він очолював Яськівську сільську раду. З минулого року обіймав посаду старости села Градениці та щоденною працею докладав багато зусиль, щоб прославляти рідний край. Усі плани, на превеликий жаль, Анатолій Гритенко реалізувати не встиг... Але спогади про його добрі справи, які примножували успіхи громади, назавжди залишаться у нашій світлій пам'яті. Від імені усього колективу Одеської районної ради висловлюю найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати родині та близьким Анатолія Гритенка. Вічна пам’ять та безмежна повага світлій людині. Голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

10:00 04.10.2021

Повідомлення про засідання Президії Одеської районної ради

14 вересня 2021 року під головуванням Віталія Барвіненка відбулося засідання Президії Одеської районної ради. Керівники депутатських фракцій та голови постійних комісій районної ради обговорили питання, які запропоновані для розгляду 17 вересня на черговій сесії Одеської районної ради Одеської області.

14:54 15.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора