A A A K K K
для людей із порушенням зору
Одеська районна рада
Одеська область

Новини

Підписано Меморандум про співпрацю у сфері вирішення екологічних питань в Одеському районі Одеської області

"Сьогодні ми підписали один з найважливіших документів. Метою цього Меморандуму є співпраця і консолідація зусиль, спрямованих на боротьбі з екологічними порушеннями. Це дасть змогу відкоригувати та налагодити нашу роботу з профільними спеціалістами. Нам є над чим працювати - продовження ліквідації стихійних сміттєзвалищ, прибирання лісосмуг, 40 відсотків з яких не значаться на балансі жодної громади. Я впевнений, ми зробили ще один крок для швидкісного реагування на найкричущі випадки екологічного безладдя, яке, на жаль, подекуди відбувається з вини недобросовісних громадян. І я переконаний, що наш Одеський район займе найвищі сходинки в рейтингу екологічно чистих не тільки по Одещині, а й, можливо, по всій країні" - Віталій Барвіненко.

19:10 03.08.2021

Участь у роботі Визирської сільської ради

22 липня 2021 р. за дорученням голови Одеської районної ради Віталія Барвіненка заступниця голови Одеської районної ради Світлана Дєордієва взяла участь у черговій сесії Визирської сільської ради.

19:14 22.07.2021

Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження

20 липня 2021 р. відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження.

14:11 21.07.2021

Виїзне засідання конкурсної комісії Одеської районної ради у селі Крижанівка Фонтанської СТГ

19 липня у рамках проведення районного етапу конкурсу із благоустрою серед сільських населених пунктів області відбулося друге виїзне засідання конкурсної комісії Одеської районної ради на чолі з заступницею голови Одеської районної ради Світланою Дєордієвою у село Крижанівка Фонтанської сільської територіальної громади.

20:29 19.07.2021

Засідання постійної комісії районної ради з питань архітектури, будівництва, регіонального розвитку та культурної спадщини

15 липня 2021 р. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань архітектури, будівництва, регіонального розвитку та культурної спадщини.

09:00 16.07.2021

Вітання мешканцям села Протопопівка

Сьогодні 182 роки із дня заснування відзначає село Протопопівка Усатівської сільської територіальної громади - мальовничий куточок Одеського району, де й досі збереглися стародавні традиції та звичаї. Місцеві господині в старовинних українських печах готують запашні страви - найрумяніший хліб, духмяний червоний борщ з салом та часником. Навіть пшенична каша виходить найсмачнішою - бо з печі! Гостинність місцевих жителів у поєднанні з безкрайніми краєвидами Хаджибейського лиману створюють спокійні та комфортні умови для відпочинку. Тож сюди приїжджають поціновувачі неймовірної красивої природи Чорноморського степу.

16:27 12.07.2021

День Визирської сільської громади

Сьогодні у Визирці вперше святкують День громади. Голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко взяв участь в урочистих заходах. Святкування було дуже тематичним та мало назву «Турне до Європи». Усіх гостей Визирка гостинно зустріла смаколиками, приготованих за рецептами різних країн світу: Франції, Італії, Німеччини, Іспанії та, звісно, нашими національними українськими стравами.

21:15 03.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора