A A A K K K
для людей із порушенням зору
Одеська районна рада
Одеська область

Керівництво Одеської районної ради відвідало державні пожежно-рятувальні частини у місті Южне та селищі Доброслав

Дата: 21.07.2021 16:39
Кількість переглядів: 1369

За дорученням голови Одеської районної ради Віталія Барвіненка.

Керівництво Одеської районної ради на чолі з заступницею голови Одеської районної ради Світланою Дєордієвою відвідали державні пожежно-рятувальні частини у місті Южне та селищі Доброслав, які підпорядковуються 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України.

Проведено моніторинг технічного оснащення пожежно-рятувальних частин та перевірку забезпечення комфортних та безпечних умов роботи співробітників. Усі питання співпраці та підвищення ефективності з органами місцевого самоврядування під контролем Координаційної ради при Одеській районній раді. У складі дорадчо-консультативного органу представники депутатських фракцій Одеської райради та голови територіальних громад Одеського району.

Сьомий Державний пожежно-рятувальний загін Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області є структурним підрозділом Головного управління. Йому підпорядковуються шість державних пожежно-рятувальних частин у містах Южне, Біляївка, Чорноморськ, Теплодар, селищах Доброслав та Овідіополь.

26-та Державна пожежно-рятувальна частина 7-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області знаходиться у Доброславі та захищає населення і території від надзвичайних ситуацій, забезпечує пожежну безпеку та безпеку людей на водних об'єктах у 44 населених пунктах в чотирьох територіальних громадах: Визирської, Доброславської, Красносільської та Курісовської (знаходиться в Березівському районі). Кількість населення в цих громадах складає майже 34 тисячі осіб, а загальна площа району виїзду 26-ої Державної пожежно-рятувальної частини 760 кв.км.

39-ої Державна пожежно-рятувальна частина 7-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області стоїть на сторожі безпеки Южненської міської територіальної громади - мешканців сіл Біляри, Булдинка, Григорівка, Кошари, Сичавка, селищ міського типу Нові Біляри та міста Южне. Кількість населення в громаді - понад 36 тисяч осіб, а загальна площа виїзду 39-тої Державної пожежно-рятувальної частини - близько 115 кв.км.

Фотогалерея


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора