A A A K K K
для людей із порушенням зору
Одеська районна рада
Одеська область

Відбулася сьома сесія Одеської районної ради VIII скликання

Дата: 17.09.2021 21:00
Кількість переглядів: 487

 

17 вересня 2021 року відбулася чергова сесія Одеської районної ради VIII скликання.

"Сьогодні у нас була дуже важлива та плідна робота. З 22 питань по 18-ти прийнято рішення більшістю голосів депутатів. Попереду до кінця року на нас чекає ще дві сесії, одна з яких буде позачерговою",- Віталій Барвіненко.

Голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко підбив підсумки сьомої сесії Одеської районної Одеської районної ради Одеської області VIII скликання, яка пройшла у п'ятницю, 17 вересня.

"На нас чекає багато роботи, і в жовтні та в грудні ми проведемо дві найважливіші стратегічні сесії. На них вперше буде, відповідно до закону, встановлено межі територіальних громад. Це земельні питання, цілий блок питань, тому що дуже багато таких конфліктних моментів між громадами, але, я сподіваюся, що ми в робочому порядку на сесію Одеської районної ради винесемо ці питання і всі громади отримають кордони. І найголовніше - будуть проінвентаризовані ті землі, які зараз знаходяться в невідомо якому веденні і якому стані", - голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

З рішеннями, прийнятими на сесії, можна ознайомитися за цим посиланням.  Відеозапис по онлайн трансляції можна подивитися за цим посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора