A A A K K K
для людей із порушенням зору
Одеська районна рада
Одеська область

Співчуття з приводу смерті старости села Градениці Анатолія Анатолійовича Гритенка

Дата: 04.10.2021 10:00
Кількість переглядів: 486

На 66-му році зупинилося серце старости села Градениці Анатолія Анатолійовича Гритенка. Його життя обірвалося через ускладнення від COVID-19. 
Мені пощастило знати Анатолія Гритенка особисто. Кілька тижнів тому я був запрошений на урочистості з нагоди відзначення 231-ї річниці села Градениці і коли казав про неймовірну згуртовану команду, яка під керівництвом старости села працює на впевнений розвиток громади, й гадки не мав, що незабаром прийде чорна звістка. Смерть - це завжди боляче, в неї не хочеться вірити...
Анатолій Гритенко був чудовим керівником та політичним діячем. 23 роки поспіль, з 1994 по 2017-й, він очолював Яськівську сільську раду. З минулого року обіймав посаду старости села Градениці та щоденною працею докладав багато зусиль, щоб прославляти рідний край. Усі плани, на превеликий жаль, Анатолій Гритенко реалізувати не встиг... Але спогади про його добрі справи, які примножували успіхи громади, назавжди залишаться у нашій світлій пам'яті. Від імені усього колективу Одеської районної ради висловлюю найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати родині та близьким Анатолія Гритенка. Вічна пам’ять та безмежна повага світлій людині.
Голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора